100ste entreekaart Music meets Franciscus verkocht

Slechts enkele weken nadat het officiële startsein voor de verkoop werd gegeven is de 100ste entreekaart voor de gloednieuwe editie van Music meets Franciscus al verkocht. Trix Reintjens uit Weert kocht het 100ste kaartje en kreeg dit bijzondere entreebewijs voor de dinnershow van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid vandaag overhandigd door Jasper Heesakkers.

Als zoete broodjes over de toonbank
De kaarten voor de dinnershow gaan als zoete broodjes over de toonbank en de organisatie is erg blij met de enthousiaste reacties op het evenement. “Het is fantastisch dat we zo snel al de 100ste kaart mogen uitreiken, dat hadden we vooraf niet durven hopen. Dit is een mooie opsteker voor de vele muzikanten en vrijwilligers die al maanden bezig zijn met de voorbereidingen”, aldus Bart Janssen van de harmonie. Het aantal kaarten voor Music meets Franciscus is beperkt en op is op. Jasper Heesakkers: “De vorige keer hebben we een prachtig visitekaartje af kunnen geven en daar plukken we nu de vruchten van. Mensen willen hier echt bij zijn, het praat zich rond. Dat is een enorme motivatie om de voorgaande editie te gaan overtreffen!”

Reserveren
Entreebewijzen voor Music meets Franciscus kosten € 125,00 per stuk. Het entreebewijs geeft toegang tot de dinnershow en is inclusief eten en drinken gedurende de hele avond. De ontvangst is vanaf 18:00 uur en het programma duurt tot ca. 01:00 uur. DJ Phil Aspers zorgt voor een spectaculaire afterparty. Kaarten kunnen besteld worden via www.musicmeetsfranciscus.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Bart Janssen (tel. 06 5193 8989) of met Jasper Heesakkers (tel. 06 1066 6318).