Franciscus Huis Weert gaat weer voor ijspret! Overdekte ijsbaan in Weert gaat op 06 december 2015 van start!

De overdekte ijsbaan in het Franciscus Huis Weert is op 6 december vanaf 15.30 uur voor het eerst geopend voor het publiek. Daarna is het Franciscus Huis en de ijsbaan aan de Biest dagelijks geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur tot en met 3 januari 2016. Kijk vanaf 14 november 2015 voor de precieze openingstijden en de openstelling (blokken) van de ijsbaan op www.franciscushuisweert.nl en www.wintersweert.nl
Het Franciscus Huis is feestelijk aangekleed in kerstsfeer. Op het podium is een zitgedeelte ingericht waar u kunt genieten van het schaatsplezier en een hapje en drankje kunt nuttigen. Er worden onder andere warme chocomel, erwtensoep en wafels geserveerd.
Officiële opening
De feestelijke opening speciaal voor genodigden vindt plaats op zondag 06 december van 13.00 uur tot 15.30 uur. Het definitieve programma wordt in een later stadium bekend gemaakt.
Stichting IJsbaan Franciscus Huis Weert
De stichting heeft tot doel het jaarlijks organiseren van een ijsbaan in het Franciscus Huis in Weert. Daarmee wordt de mogelijkheid geboden tot ontmoeting en samenzijn en tevens de mogelijkheid om te schaatsen in de wintertijd van ‘s ochtens tot ‘s avonds in een aangename winterse ambiance. De stichting biedt hiermee maatschappelijke organisaties die actief zijn in en om de wijk De Biest in Weert een plaats om verbindingen te maken op en rondom de indoor ijsbaan in een voormalige kerk.