Kerstconcert Weerter Mannenkoor 17 december 2022

Het Weerter Mannenkoor organiseert 17 december 2022 het Kerstconcert in het Franciscus Huis Weert (Biest 43a) van 19.30 uur tot 23.00 uur. Komt u ook?

Traditioneel nodigt het mannenkoor voor het kerstconcert een aantal zangers en muzikanten met naam en faam uit. Ook aankomende jeugdige talenten hebben zij nu weten te vinden uit het Weerterland. Gemengd koor Enjoy uit Tungelroy onder leiding van Lilit Satie met een repertoire van pop, klassiek en kerkliederen. Twee muzikale toppers uit Limburg, de mezzo sopraan Mirjam Schreurs uit Geleen en harpist en bariton Bob Heuvelmans uit Weert zullen ons verrassen met hun zang en harp om ons onder te dompelen in de kerst sfeer. En dan twee jonge talenten uit Budel. Liam en Amy Nasareddine, 12 en 11 jaar studerend aan de Young Musicians Academie, dat is de vooropleiding voor het conservatorium in Tilburg. Liam speelt piano en Amy saxofoon.
Het belooft dus een mooi opstapje te worden naar de Kerst. Kaartjes voor het concert zijn verkrijgbaar via info@weertermannenkoor.nl of bij leden van het koor voor € 12,50.

https://www.weertermannenkoor.nl/agenda