Music Meets Franciscus

11, 12 en 13 september 2015

Op vrijdag 11 september 2015 organiseert Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid onder de naam ‘Music meets Franciscus’ een schitterend dinnerconcert waarbij lekker eten, goede muziek en liefdadigheid worden samengevoegd. In de unieke ambiance van het Franciscus Huis Weert worden de gasten getrakteerd op een wervelend muzikaal programma, uitgevoerd door het groot harmonieorkest van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid en diverse solisten. Hostellerie Munten zal tijdens deze avond een luxe vijfgangendiner serveren. De avond eindigt met een swingende afterparty.

Groot muziekweekend

Music Meets Franciscus is onderdeel van het groot muziekweekend van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid. Naast het dinnerconcert op de vrijdag gaat op zaterdag 12 september het dak eraf tijdens een spectaculaire feestavond met als hoofdact de bekende Limburgse feestband ‘Wir sind Spitze’. Op zondag 13 september vindt het inmiddels traditionele Mantelzorgconcert plaats. In samenwerking met Punt Welzijn worden de mantelzorgers uit de regio Weert uitgenodigd voor een onbezorgde muzikale middag.

Samenwerking Voedselbank Weert

Een gezellig avondje uit lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet voor iedereen. Per verkochte entreekaart van ‘Music Meets Franciscus’ wordt een volledig verzorgde feestavond beschikbaar gesteld aan de Voedselbank Weert, zodat hun klanten de zorgen ook even opzij kunnen zetten. Het betreft een entreebewijs en consumptiebonnen voor de feestavond op zaterdag 12 september. Deze deelname vindt plaats in volledige anonimiteit.

Samenwerking Stichting Gaan voor Goud

De stichting Gaan voor Goud ondersteunt individuele sporttalenten in de regio Weerterland en Cranendonck en geeft hen de kans die ze verdienen. Dankzij deze stichting kunnen deze talenten zich laten ontwikkelingen om zo de kans op succes en plezier te vergroten. Door het creëren van de juiste omstandigheden kan elk sporttalent in de regio zijn of haar talent optimaal ontwikkelen en gaan voor goud! Een deel van de opbrengst van ‘Music meets Franciscus’ komt ten goede aan deze stichting.

Entreekaarten

Entreebewijzen voor ‘Music meets Franciscus’ kosten € 125,00 per stuk waarvan € 25,00 rechtstreeks naar het goede doel gaat. Het entreebewijs geeft toegang tot het dinnerconcert en is inclusief eten en drinken gedurende de hele avond. De ontvangst is vanaf 18:00 uur en het programma duurt tot 1:00 uur. Kaarten kunnen besteld worden via het online reserveringsformulier.
Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of bellen met:

Bart Janssen, telefoon 06 5193 8989
Jasper Heesakkers, telefoon 06 1066 6318

Alle informatie vindt u op www.musicmeetsfranciscus.nl