Vierde editie van Eten met Franciscus: Samen aan tafel voor verbinding.

Op 2 oktober 2024 nodigt het Franciscus Huis Weert u uit voor de vierde editie van Eten met Franciscus. Dit bijzondere evenement, dat plaatsvindt tijdens de Week tegen Eenzaamheid, biedt een unieke gelegenheid om samen te komen, te genieten van een heerlijke maaltijd en te luisteren naar prachtige muziek. Van 11:00 uur tot 14:00 uur zal het Franciscus Huis gevuld zijn met gezelligheid en saamhorigheid.

Eten met Franciscus staat bekend om zijn motto: een tafel voor iedereen. Dit jaar ligt de focus nog meer op verbinding en samenzijn. We weten dat velen behoefte hebben aan contact en een luisterend oor. Dit jaar zal Troubadour Rop akoestisch optreden, waardoor er voldoende gelegenheid is voor gesprek en samenzijn. Hij zal langs de tafels lopen en elke tafel een intiem mini concertje geven, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. De leerlingen van Het Kwadrant verzorgen, net als voorgaande jaren, de maaltijd. Ze maken heerlijke broodjes en soep en nemen samen met de vele vrijwilligers de bediening op zich. Deze samenwerking tussen verschillende generaties versterkt de gemeenschapszin en creëert nieuwe verbindingen. Dankzij een gemeentelijke subsidie en de steun van lokale ondernemers kan dit evenement georganiseerd worden. Hun bijdragen, zowel financieel als in producten, tonen de betrokkenheid van de lokale gemeenschap.

Doe mee en win kaarten
Franciscus Huis Weert geeft dit jaar 3 x 2 kaarten weg aan degenen die een bijzonder verhaal hebben over waarom zij iemand willen uitnodigen. Kent u iemand die behoefte heeft aan contact? Wilt u een buur, vriend of familielid verrassen met een gezellige middag? Stuur uw aanmelding met verhaal naar info@franciscushuisweert.nl en maak kans op gratis kaarten.

Praktische informatie

  • Datum: Woensdag 2 oktober 2024
  • Locatie: Franciscus Huis Weert, Biest 43a, Weert
  • Aanvang: 11:00 uur
  • Afsluiting: 14:00 uur
  • Entree: € 5,00 per persoon

Kaarten bestellen
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Weert, Markt 11-13, of te bestellen via info@franciscushuisweert.nl. Vermeld uw naam en het aantal kaarten dat u wenst in uw e-mail en u ontvangt een bevestiging van de organisatie.