Eten met Franciscus: een maaltijd die ons samenbrengt

 

 

Na de eerste succesvolle editie van Eten met Franciscus in 2021 wordt dit jaar voor de tweede maal in de historische omgeving van de Franciscanen in Weert ‘Eten met Franciscus’ georganiseerd en wel op woensdag 5 oktober a.s.

Iedereen die graag samen wil genieten van een maaltijd, muziek én gezelligheid is van harte uitgenodigd. Dit evenement vindt plaatst in het Franciscus Huis Weert en begint om 11.00 uur. Burgemeester Raymond Vlecken zal deze dag openen.

Uniek is de samenwerking met de afdeling Praktijkonderwijs van de middelbare school Het Kwadrant. De leerlingen gaan de maaltijd verzorgen en nemen samen met de vele vrijwilligers ook de bediening voor hun rekening. Eten met Franciscus, een tafel voor iedereen. Schuif jij ook aan?

 

De muzikale omlijsting is in handen van het bekende Weerter Duo Mark & Wilhelmien. Ter afsluiting is er een tombola met verrassend mooie cadeautjes.

Je bent van harte welkom op woensdag 5 oktober aanstaande in het Franciscus Huis, Biest 43a te Weert. Eten met Franciscus is een initiatief van het Franciscus Huis Weert i.s.m. Stichting Tijdig en Harmonie St.Joseph Weert-Zuid.

Informatie

  • Datum: Woensdag 5 oktober 2022
  • Locatie: Franciscus Huis Weert aan de Biest 43a te Weert
  • Aanvang: 11.00 uur
  • Afsluiting: 14.00 uur
  • Entree: € 5,00 per persoon.

Kaarten bestellen

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Weert – Markt 11-13 of stuur een mail naar info@franciscushuisweert.nl. Vermeld jouw naam, adres en woonplaats en het aantal kaarten dat je wenst. Je ontvangt dan een bericht van de organisatie.