Jong en oud gaan elkaar ontmoeten tijdens ‘Eten met Franciscus’

In de historische omgeving van het klooster van de Franciscanen in Weert wordt op woensdag 6 oktober aanstaande ‘Eten met Franciscus’ georganiseerd.

Alle ouderen van het Weerterland zijn uitgenodigd om samen te genieten van een maaltijd, van muziek én gezelligheid. Dit evenement vindt plaatst in het Franciscus Huis Weert en begint om 11.00 uur. Wethouder Paul Sterk zal deze dag openen.

Uniek is de samenwerking met de afdeling Praktijkonderwijs van de middelbare school Het Kwadrant. De leerlingen gaan de maaltijd verzorgen en neemt ook de bediening voor haar rekening. Jong en oud gaan elkaar ontmoeten rond de tafel.

De muzikale omlijsting is in handen van de bekende zanger en entertainer Ton Wolter en Het Senioren Orkest van RICK onder leiding van Tjeu Snoek. Ter afsluiting is er een tombola met  verrassend mooie cadeautjes, gepresenteerd door een wereldberoemde ster.

Na een lange tijd van eenzaamheid, wellicht ook angst en verdriet mogen ze elkaar weer ontmoeten. Juist daarom is dit initiatief genomen. Je bent van harte welkom op woensdag 6 oktober aanstaande in het Franciscus Huis, Biest 43a, Weert. Eten met Franciscus is een initiatief van het Franciscus Huis Weert.

Informatie

  • Datum: Woensdag 6 oktober 2021
  • Locatie: Franciscus Huis Weert aan de Biest
  • Aanvang:  11.00 uur
  • Afsluiting: 14.00 uur
  • Entree:  € 5,00 per persoon.

Kaarten bestellen

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Weert – Markt 11-13
of stuur een mail naar info@franciscushuisweert.nl.
Vermeld jouw naam, adres en woonplaats en het aantal kaarten dat je wenst. Je ontvangt dan een bericht van de organisatie.