Voor het derde jaar ijspret in Franciscus Huis Weert

Onder het motto: “Cooler maak je het niet meer deze winter”, opent het IJsbaan Franciscus Huis in Weert (Biest 43a) voor het derde jaar haar deuren. Vanaf zondag 11 december 15.30 uur tot en met zondag 8 januari  21.00 uur a.s. kan iedereen weer veel ijspret beleven op de overdekte ijsbaan. In navolging op de succesvolle voorgaande jaren, is de ijsbaan wederom dagelijks geopend van 08.45 tot 21.00 uur en is het mogelijk om in verschillende bloktijden te schaatsen. Een schaatsticket is geldig gedurende  1 schaatsblok van 1 uur en 1 kwartier en kost E3,00 per persoon. Schaatsen huren kost E2,00 per persoon per blok. Er zijn 9 schaatsblokken die globaal onderverdeeld zijn in een ochtend-, middag- en avondtijden. Voor de bloktijden en direct online reserveren, klik hier.

Kerstsfeer
Beleef het echte WintersWeert in Franciscus Huis. “Je voelt meteen bij de ingang al een échte kerstsfeer bij onze ijsbaan. Alles ademt als het ware de winter en de decemberfeestdagen. IJspret zoals ijspret hoort te zijn. Daarom hebben we ook een knusse, ‘apres-schaats’ zithoek, waar men kan genieten van het schaatsplezier onder het genot van een warme chocomelk met vers gebakken wafels, erwtensoep of andere lekkernijen. Het is ook dit jaar weer heerlijk toeven op én naast de ijsbaan!”, aldus Rian Schonkeren & Cees Kersten van Stichting IJsbaan Franciscus Huis Weert.

Arrangementen
Om het schaatsplezier bij IJsbaan Franciscus Huis compleet te maken, is het mogelijk om arrangementen te boeken. Zo is er een kinderfeestje arrangement in samenwerking met ‘Frietmenke, een pannenkoekenfestijn na het schaatsen bij Weerter Bazaar, een Franciscus Huis –of een Franciscus Huis Xtra arrangement. Ook is het mogelijk om bedrijfs- of verenigingsarrangementen te boeken, door bijvoorbeeld de ijsbaan geheel of gedeeltelijk af te huren voor een personeelsfeestje of kerstborrel. Voor meer informatie over de arrangementen klik hier.

Cooler maak je het niet mee deze winter! IJsbaan Franciscus Huis Weert
BIEST 43a | 6001 AP Weert | www.franciscushuisweert.nl/ijsbaan | ijsbaan@franciscushuisweert.nl